Rengaspaketit & vanteet

Renkaat ja vanteet samassa paketissa

Halvempaa kuin ostaminen erikseen, ja helpompaa vaihdettaessa renkaita.

Helposti täydellinen rengaspaketti

Valitse auto
Valitse vanne
Valitse rengas
Tilaa rengaspaketti

Helposti täydellinen rengaspaketti

Valitse auto
Valitse vanne
Valitse rengas
Tilaa rengaspaketti

Rengaspaketti alumiinivanteilla

Jos ulkonäkö on sinulle tärkeä ja pidät ruostumattomista vanteista, alumiinivanteet ovat oikea tapa.

Valitse rengas...

Rengaspaketti teräsvanteilla

Pidätkö kestävyydestä ja halvemmista hinnoista? Sitten rengaspaketti teräsvanteilla on oikea valinta

Valitse rengas...

Aluvanteet

Teräsvanteet

Täydellinen rengassarja TPMS:llä

Jos ajoneuvosi on varustettu suoralla TPMS-järjestelmällä, asennamme ja ohjelmoimme sopivat TPMS-anturit ilman lisäkustannuksia uusiin renkaisiisi.

Rengaspaketti - Kustannustehokas ja nopea asennus

Kaikki rengasalan ammattilaiset suosittelevat talvirenkaita talvella ja kesärenkaat ovat aina oikea valinta kesäksi. Jos sinulla on molempia renkaita asennettuna erillisille kevytmetalli- tai teräsvanteille autoosi, sinun ei tarvitse huolehtia renkaiden vaihdosta lokakuussa tai pääsiäisen aikoihin. Täydet pyörät tarvitsee vain vaihtaa. Täydelliset pyörämme ovat myös edullisempia kuin ostaa renkaat ja vanteet erikseen.

Rengaspaketti

Mikä on rengaspaketti, ja mikä sen tarkoitus on?

Rengaspaketti on paketti, jossa asiakas saa samalla vaivalla uudet renkaat ja uudet vanteet . Nämä luonnollisesti toimitetaan yhteen asennettuina kokonaisuuksina kaikkine osineen, mitä niihin kuuluu sovitteita myöten. Uusien hyvännäköisten vanteiden hankkiminen renkaineen ei ole ikinä ollut näin helppoa, sillä ennen on joutunut ostamaan renkaat ja vanteet erikseen ja asennuttamaan ne muualla, jonka jälkeen ne on päässyt laittamaan autoonsa. Tarjoamme kuitenkin palvelun, jossa asennamme renkaat valmiiksi vanteille ennen toimitusta, joten uuden rengaspaketin voi vaihtaa alle suoraan, kun renkaiden vaihtoaika jälleen tulee. Tämän palvelun tarkoitus onkin enimmäkseen helpottaa vanteiden ja renkaiden ostamista, jos molemmat halutaan kuitenkin uusia karsimalla yksi pysäkki renkaiden matkasta auton käyttöön. Valikoimistamme voi valita vapaasti autoon sopivat vanteet ja renkaat, kunhan ne sopivat yhteen.

Miten löydän sopivan paketin?

Sopivan paketin löytäminen sivuillamme on todella helppoa. Aivan ensiksi valitaan halutaanko paketti talvirenkailla, kesärenkailla vai muilla renkailla. Sitten työkalu aukeaa. Ensin työkalu kysyy auton merkin, mallin, version ja mallitarkenteen. Näillä tiedoilla järjestelmä selvittää auton renkaiden kannalta strategiset tiedot, kuten pulttijaon, vannekoon, rengaskoon ja muut tarvittavat tiedot. Sen jälkeen järjestelmä esittelee sopivia vanteita, joista voi valita mieleisensä. Kun vanteet on valittu, työkalu päästää käyttäjän valitsemaan sopivat renkaat laajasta valikoimasta. Rengasvalikoimasta voi sitten valita ominaisuuksiltaan sopivat renkaat, jotka toimitetaan valituille vanteille asennettuina kokonaisuuksina. Kun rengas on valittu, järjestelmä näyttää valitut vanteet ja renkaat , ja näyttää yksittäisen vanteen ja renkaan yhdistetyn hinnan. Sen jälkeen paketti lisätään ostoskoriin, josta näkyy rengas-vannesarjan kokonaishinta, eli äskeinen summa nelinkertaisesti, jollei autossa ole enempää kuin neljä rengasta. Tässä kohtaa käyttäjä voi muuttaa renkaiden määrää, jos haluaa vain 2 uutta vanteen ja renkaan yhdistelmää. Näin helppoa on tilata vanteet renkailla . Renkaiden tilaaminen vanteineen ei ole ikinä ollut näin helppoa. Paketti saapuu yleensä yllättävän nopeasti kohteeseensa, ja siten asiakas pääsee nauttimaan uusista renkaista vanteillaan.

Vannevalikoimastamme on hyvä valita

Valikoimamme on niin laaja, että käytännössä jokaiseen autoon löytyy suuri valikoima eri kokoisia ja näköisiä vanteita. Kannattaa tarkistaa rekisteriotteesta kaikki sallitut rengaskoot, sillä osa valikoimasta jää piiloon, jos esimerkiksi yhden tuumat suuremmat vanteet jäävät pois, vaikka ne olisivatkin autolle sallitut. Yleensä alumiinivanteet ovat suurinta sallittua kokoa kun taas peltivanteet keskimmäistä. Valittavissa on niin alumiinivanteita kuin peltisiäkin, ja alumiinivanteiden valikoimaa on joka hintaluokassa. Alumiinivanteet nähdään usein kalliina investointina, mutta nykypäivänä ne eivät loppujen lopuksi ole suurelti peltisiä kalliimpia, ottaen huomioon sen, että alumiinivanteiden hinta on todellisuudessa vain hintojen erotus, jos vanteet tarvitaan kuitenkin. Tämä muistettaessa päädytään usein ottamaan lisäinvestointina alumiinivanteet parantaan auton ajettavuutta ja ulkonäköä.

Laaja rengasvalikoima käytettävissä myös pakettina

Renkaita on saatavilla paketissa samalla tavalla kuin ilmankin aina halvoista välttämättömyysrenkaista aina hyviin ja kunnolla pitäviin laatutuotteisiin, joilla ajelee mielellään. On kuitenkin suotavaa ottaa hyvät renkaat, jotka sopivat käyttötarkoitukseen sen enempiä hinnasta välittämättä. Keskihintaisten renkaiden kanssa saa yleensä paremmin rahoilleen vastinetta kuin aivan halvimpien kanssa. Kuitenkin asiakkaan valittavissa on koko valikoima. Jos renkaiden tai vanteiden valinnassa tarvitaan apua, asiakaspalvelumme auttaa mielellään. He ovat ammattitaitoisia ja tietävät renkaista ja vanteista erittäin paljon. Heidät tavoittaa sähköpostilla tai puhelimella. Yleisesti ottaen paras aika tavoitella on tavanomainen virka-aika.

AT | BE-FR | BE-NL | CH-DE | CH-FR | DE | DK | ES | FI | FR | IE | IS | IT | NL | NO | PL | PT | SE | UK

vanteet-online.fi, Tarjouksen Delticom AG