Rengashaku
Leveys
Korkeus
Halkaisija
Rengashaku

Päivän tarjous

Goodride SW608 205/55 R16 91H
82,83 €

Erittäin helppo tilata

Icons-a

Valitse koko

Icons-b

Valitse rengas

Icons-c

TilaaNastarenkaat

Mikä on nastarengas?

Nastarengas on rengas, jonka kumiin on upotettu nastoja, sillä rengas ei pidä jäällä ollenkaan ilman nastoja. Nastat pureutuvat jäähän ja pakkautuneeseen lumeen ja estävät liukumista tehokkaasti. Nastarenkaita käytetään yleisesti talvirenkaita kaikkialla, missä talvisää on sitä vaativa. Nastarenkaiden kumi on kovempaa kuin kitkarenkaissa, sillä nastarenkaissa ei voida käyttää pehmeää kumia, sillä nastat eivät pysyisi paikoillaan liian pehmeässä kumissa. Tuoreet nastakitkarenkaat ovat kuitenkin selättäneet tämän ongelman erikoisella kumilaadulla, jossa on molempien rengastyyppien vaatimat ominaisuudet. Itseasiallinen nastakitka on vasta kehitysasteella. Itseasiallinen nastakitka on rengas, jossa nastat voidaan vetää sisään. Tavallisessa nastarenkaassa ongelmaksi muodostuu nastojen ja asfaltin kohdatessa tapahtuva molemminpuolinen kuluminen. Nastarenkaat eivät kestä kauaa ajoa asfaltilla. Esimerkiksi pääkaupunkiseudulla ei ole mitään syytä käyttää nastarenkaita, jotka kuluttavat tienpintaa ja kuluvat itse piloille asfaltilla, joka pyritään talvisinkin pitämään pääkaupunkiseudulla paljaana. Nastarenkaiden haitat ovat reilusti suuremmat kuin hyödyt, jos ajo on vain kaupunkiajoa. Suurilla nopeuksilla liikuttaessa on syytä käyttää nastoja, jos ajo on säännöllistä.

Miten valitsen nastarenkaat autooni?

Nastarenkaiden valitseminen autoon on suhteellisen monimutkainen prosessi. Ensimmäiseksi tarvitaan rengaskoko, jonka näkee rekisteriotteesta tai vanhan renkaan kyljestä. Sen jälkeen renkaasta tarvitsee päättää hintaluokka, veden syrjäytys, rengasmelu ja taloudellisuus. Nastarenkaat eivät rengastyyppinä ole kovin taloudellisia eivätkä hiljaisia, mutta ne pitävät parhaiten. Näissäkin ominaisuuksissa on kuitenkin rengaskohtaisia eroja, joten renkaita valitessa kannattaa kiinnittää niihin huomiota. Kyky siirtää vettä pois renkaan alta on vastaava kuin kitkarenkaissakin, ja kitkarenkaat toimivat tämän suhteen täsmälleen samalla tavalla kuin nastatkin. Mitä paremmat ominaisuudet yhteensä ovat, sitä kalliimmaksi renkaan hinta yleensä nousee. Jos tarvitaan hiljainen, hyvin vettä syrjäyttävä ja taloudellinen rengas, siitä saa maksaa paljon enemmän kuin tehtävänsä jotenkuten suorittavasta edullisesta perusrenkaasta. Kuitenkin on olemassa myös edullisia renkaita, joissa on hyvät ominaisuudet. Nämä ovat yleensä uudelleenpinnoitettuja nasterenkaita, jolloin vanhan renkaan rungosta on tehty uudella kumipäällysteellä uusi rengas. Pinnoitettu rengas ei sinällään eroa ollenkaan tavallisesti renkaasta muuten kuin valmistustavaltaan ja hinnaltaan. Pinnoitettua rengasta kannattaa harkita, jos sellainen on saatavilla käyttökohteeseen. Samalla säästät luontoa ja rahaa. Pinnoitettuja renkaita valmistetaan myös Suomessa, joten kotimaisista renkaista ei tarvitse luopua, jos haluaa säästää ympäristöä ja selvää rahaa. Sen lisäksi pinnoitetuja renkaita valmistetaan muualla Euroopassa, kun taas muut halvat renkaat ovat yleensä peräisin Aasiasta. Aasialaiset renkaat ovat yleisesti ottaen hyvälaatuisia, vaikka joitakin poikkeuksiakin on löytynyt.

Myymme kaikki nastarenkaat helposti kotiin toimitettuna

Valikoimistamme löytyy nastarenkaita kaikkiin käyttötarkoituksiin, mikä tarkoittaa sitä, että jokaista rengaskokoa ja hintaluokka löytyy varastoistamme. Rengaskoon syöttämisen jälkeen esittelemme asiakkaalle valikoiman, josta asiakas voi vapaasti valita tuotteensa. Jos renkaiden valinta tuottaa vaikeuksia, kannattaa ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme, joka auttaa asiakkaita sähköpostitse ja puhelimessa. Emme myy huonolaatuisia kakkoslaadun renkaita, jotka eivät ole tieliikennekelpoisia, vaan myymme vain kunnollista laatua edulliseen hintaan. Edulliset hintamme eivät johdu halvoista hankintahinnoista, vaan suuren kapasiteetin tuomasta edusta, jolloin voimme tarjota asiakkailemme entistä halvempia renkaita. Kaikki tuotteemme toimitetaan luonnollisesti kotiintoimituksella, joka on nopea. Nastarenkaiden ostaminen ei ole ollut ikinä näin helppoa ja nopeaa, eikä asiakas ole ennen saanut näin laajaa valikoimaa kerralla käyttöönsä ilman ravaamista erilaisissa rengasliikkeissä. Tukkumainen toimintatapamme mahdollistaa asiakkaillemme helpon ostamisen ja nopean ja edullisen toimituksen.

AT | BE-FR | BE-NL | CH-DE | CH-FR | DE | DK | ES | FI | FR | IE | IS | IT | NL | NO | PL | PT | SE | UK

vanteet-online.fi, Tarjouksen Delticom AG