Rengashaku
Leveys
Korkeus
Halkaisija
Rengashaku

Päivän tarjous

Goodride SW608 205/55 R16 91H
82,29 €

Erittäin helppo tilata

Icons-a

Valitse koko

Icons-b

Valitse rengas

Icons-c

TilaaKesärenkaat

Kesärenkaat kannattaa ostaa netistä

Kesärenkaiden ostaminen netistä on paljon helpompaa kuin kivijalkaliikkeestä. Verkkokaupasta saa edullisen hinnan lisäksi nopean kotiintoimituksen. Nettikaupasta ostaessasi saat myös helposti renkaiden tiedot kerralla ruudullesi, ja voit tehdä valistuneita päätöksiä ja käyttää niin paljon aikaa kuin haluat. Rengasliikkeessä päätöksentekemiseen on rajallisesti aikaa, ja hinnat ovat yleisesti ottaen nettikauppaa korkeammat. Sen lisäksi perinteisen rengasliikkeen valikoima on reilusti verkkokaupan valikoimaa pienempi, ja usein joutuu kuitenkin odottamaan renkaitaan pari päivää, sillä harva rengasliike pitää enää varastoa, josta myydä renkaat suoraan, varsinkin jos asiakas haluaa jotakin muuta, kuin suosituimmat perusrenkaat. Edullisimpia renkaita ei pidä varastoissaan juuri mikään liike, sillä niissä on kivijalkakaupalle pieni kate. me kuitenkin myymme renkaita kaikista hintaluokista ja kaikissa kokoluokissa.

Miten valitsen kesärenkaat?

Kesärenkaiden valinta ei välttämättä ole yhtä monimutkaista kuin talvirenkaiden, mutta siihenkin on kiinnitettävä huomiota. Ensimmäinen asia mitä pitää tietää on halutun renkaan koko. Autoon sopivat rengaskoot löytyvät yleensä rekisteriotteesta, mutta vannekoon on luonnollisesti oltava sama. Samalla vanteelle menee erilevyisiä renkaita ongelmitta, mutta eri vannekokoiset renkaat menevät aina erilaisille vanteille. Renkaan koko lukee onneksi näppärästi yleensä renkaan kyljessä, joten koon voin helposti tarkistaa edellisistä renkaista. Monet tykkäävät käyttää kesällä hieman leveämpiä renkaita kuin talvella, sillä kapea rengas antaa paremmin pitkittäistä pitoa. Kesällä leveämpi rengas tuo mukavuutta ajoon, ja pehmeä ajo on tavoiteltavaa. Kesärenkaiden valinnassa on myös muita kriteereitä, kuten hiljaisuus, polttoainetehokkuus ja vedensiirtokyky. Jos ajat paljon märällä säällä, kannattaa valita voimakkaasti uritetut renkaat, jotka siirtävät vettä hyvin pois renkaan alta, sillä jos renkaan alle kertyy vesipatja, on auto vesiliirrossa ja hallinta menetetään väliaikaisesti. Tänä aikana voi tapahtua vaikka mitä, ja esimerkiksi mutkassa vesiliirto on liki välttämätön ulosajo. Tästä syystä märällä kelillä ajettaessa renkaiden kannattaa olla hyvin vettä poistavat. Rengasmelu on iso ongelma varsinkin vanhemmissa autoissa ja takapenkillä, ja tähän auttaa lähinnä hiljaiset renkaat ja sisälokasuojat. Hiljaiset ja hyvin vettä poistavat renkaat ovat usein kalliimpia kuin kovaäänisemmät, mutta alentunut rengasmelu on usein sen arvoista. Polttoainetehokkaat renkaat ovat usein huonommin vettä syrjäyttäviä, mutta hiljaisia, hyvin vettä syrjäyttävinä ne maksavatkin suuria määriä. Erilaisilla kesärenkailla polttoaineenkulutus voi erota jopa litran sadalla kilometrillä, joten sitäkin ominaisuutta kannattaa pitää silmällä kun valitsee uusia kesärenkaita käyttöönsä. Kesärenkaat ovat joka tapauksessa hiljaisempia kuin talvirenkaat, ja hiljaisimmat ovatkin liki äänettömiä auton sisätilaan, jolloin autolla ajamisesta tulee joskus jopa liiankin stressiäpoistavaa ja rauhoittavaa hiljaisuutta.

Kesärenkaat alumiinivanteille

Kesä on vuoden parasta aikaa käyttää alumiinivanteita, sillä kesällä ei ole lunta, joka kertyisi alumiinivanteen sisäkehälle haittaamaan tasapainoa. Alumiinivanteet parantavat ajo-ominaisuuksia ja ulkonäköä, ja kesärenkaat kannattaakin siksi yleensä ottaa alumiinivanteille, jos se on suinkin mahdollista. Auton ulkonäkö korostuu kesän valoisuudessa, ja hyvännäköiset vanteet uusillä kesärenkailla ovat piste iin päälle. Kesärenkaat kannattaa ottaa alumiinivanteille jo parantuvien ajo-ominaisuuksien vuoksi, sillä kesärenkaat itsessään ovat ajo-ominaisuuksiltaan talvirenkaita paremmat, jolloin vanteista saa maksimaalisen hyödyn irti. Alumiinivanteet ja kesärenkaat tuovat yhdessä huikean tasaisen ajokokemuksen asfaltilla, ja ovat melko mukavat jopa hiekalla. Jos hiekalla ajetaan paljon, kannattaa kuitenkin valita teräksiset vanteet, sillä alumiinisiin kertyy sisäkehälle kostealla säällä kuraa, joka toimii samoin kuin lumi ja haittaa tasapainotusta, ja siten täristää rengasta.

Kesärenkaiden monet eri tyylit

Kesärenkaita on saatavilla moneen erilaiseen tyyliin sopivina. On olemassa perinteisten renkaiden lisäksi muun muassa katusliksejä, jotka ovat näennäisen sileitä verrattuna tavallisiin renkaisiin. Näiden renkaiden vedenpoistokyky on yleisesti ottaen huono, joten kannattaa harkita tarkkaan, että ajetaanko autolla märällä säällä, kun ottaa katusliksit. Ne ovat renkaina erittäin hyvännäköiset ja pitävätkin asfaltilla erittäin hyvin. Sen lisäksi kesärenkaita saa uudelleenpinnoitettuina, mikä tarkoittaa sitä, että renkaiden runko on uudelleenkäytetty, ja vain kumipinta on uusi. Pinnoitetut renkaat ovat halvempia kuin tavalliset vastaavilla ominaisuuksilla. Pinnoitetut renkaat eivät kuitenkaan sovi suuren nopeuden ajoon (yli 160km/h), sillä pinnoitus voi irrota. Riski on todella pieni, mutta sitä ei kannata ottaa jos aikoo autollaan ajaa suuria nopeuksia. Tämä riski on normaalille tiellä ajavalle täysin olematon, sillä korkeimmillaankin nopeudet tieliikenteessä ovat 120km/h. Pinnoitettuja renkaita valmistetaan yleensä Euroopassa, kun muut saman hintaluokan renkaat ovat kiinalaisia. Kiinalaisetkin renkaat ovat viimeaikoina olleet testeissä erittäin menestyneitä. Tästä yksi esimerkki on LingLong, joka on voittanut useissa testeissä. Myös korealaiset renkaat ovat yleensä erittäin hyvälaatuisia.

Myymme kesärenkaat edulliseen hintaan suoraan kotiin toimitettuna

Valikoimamme kattaa kaikenlaiset kesärenkaat kaikkiin tarpeisiin. Valikoimastamme löytyy kokoja mopoauton renkaasta aina suuriin kuorma-autonrenkaisiin, ja olemme varmoja, että jokainen löytää tarvitsemansa. Renkaiden valinta ominaisuuksien perusteella jää asiakkaan valinnaksi, mutta autamme siinä loistavalla asiakaspalvelullamme. Myymme vain hyväksyttyjä ja hyvälaatuisisa renkaita. Olemme jättäneet huonolaatuiset renkaat muille, ja myymme vain kelvollisia renkaita kelvolliseen hintaan. Tämä on mahdollista siksi, että valikoimme tuotteemme tarkasti ja pidämme suuria varastoja tuotteita, jotka olemme katsoneet kelvollisiksi ja turvallisiksi. Jos renkaiden valinnan aikana nousee kysymyksiä tai renkaiden valinta on muuten vaikeaa, suosittelemme ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme. Heidät tavoittaa sähköpostilla ja puhelimella.

AT | BE-FR | BE-NL | CH-DE | CH-FR | DE | DK | ES | FI | FR | IE | IS | IT | NL | NO | PL | PT | SE | UK

vanteet-online.fi, Tarjouksen Delticom AG